Anketa

Ocenite ovaj sajt:


Rezultati

Ko je online

Imamo 1 gost na mreži

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

Sve informacije koje se tiču SEKRETARIJATA ZA MEĐUREGIONALNU SARADNJU I

LOKALNU SAMOUPRAVU od 11.04.2011. možete pratiti na web adresi

 

www.region.vojvodina.gov.rs

 

 

 

   

Poseta Pomoćnika pokrajinskog sekretara za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu u opštini Bačka Topola

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

Eržebet Šinković, pomoćnik Pokrajinskog sekretara za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, koja je ujedno i koordinator projekta za Besplatnu pravnu pomoć (BPP) i Besplatno pravno zastupanje (BPZ) pred sudovima ispred Vlade AP Vojvodine, dana 07.04. 2011. godine posetila je Službu za za BPP i BPZ u opštini Bačka Topola.

оpširnije....

   

Sekretar Stantić obilazi Novo Miloševo

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

Novi Sad, 11.04.2011. – Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu mr sci. dr Tomislav Stantić obići će u ponedeljak, 11. aprila, Mesnu zajednicu Novo Miloševo gde će priasustvotai potpisivanju ugovora o dodeli finansijskih sredstava za dva projekta u Novom Miloševu u ukupnom iznosu od skoro 6 miliona dinara. Potpisivanje ugovora zakazano je za 15.00 časova u Dvorcu Kaštilj u Novom Miloševu (ulica Maršala Tita 104).
Sekretar će razgovarati ovom prilikom sa predstavnicima mesne zajednice o aktuelnim projektima, nakon čega će otići u Zrenjanin, gde će od 20.00 časova prisustvovati otvaranju Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine, u pozorištu Toša Jovanović, Zrenjanin.

   

Sekretar Stantić u poseti opštini Novi Kneževac

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

NOVI SAD, 06.april 2011. – Pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, mr sci dr Tomislav Stantić boraviće u četvrtak, 07. aprila 2011. godine, u poseti Opštini Novi Kneževac, gde će prisustvovati otvaranju call centra, zelene linije, u 11.00 časova.

   

Poseta službi besplatne pravne pomoći i besplatnog pravnog savetovanja u opštini Senta

Pažnja, otvara u novom prozoru. PDFŠtampaEl. pošta

Pomoćnik Pokrajinskog sekretara za lokalnu samoupravu i međuopštinsku saradnju, Eržebet Šinković, koja je ujedno i koordinator projekta za Besplatnu pravnu pomoć (BPP) i Besplatno pravno zastupanje (BPZ) pred sudovima ispred Vlade AP Vojvodine, 02.04.2011. godine posetila je Službu za za BPP i BPZ u Opštini Senta.

оpširnije....

   

Strana 1 od 24